Tuesday, October 12, 2010

Poliisi on ystävä

Sunnuntaina oltiin tulossa kotiin Isosta omenasta, Pähkinärinteen ja Vihdintien risteyksen kohdalla edellä, parin auton päässä oli poliisimaija ja meidän perään tuli toinen. Sitten se perääntullut siirtyi vierelle ja jäivät siihen pönöttämään. Selkeästi tsekkailivat jotain. Valot vaihtuivat ja lähdettiin eteenpäin. Takana tullut jäi jonnekin kauas taakse, edellä ollut maija puolestaan pysäytti edellään ajaneen viininpunaisen Volvo 940:n. Ajateltiin, että siinä se sitten oli. Mutta ei!

Seuraavassa risteyksessä, Rajatorpan kohdalla poliisisedan tekee uukkarin ja lähtee meidän perään. Tulee vaan perässä, selkeästi näkee, että jotain udellaan radion välityksellä. Eivät kuitenkaan pysäytä, eivät tule perässä parkkikselle saakka. Mutta kääntyivät sitten uudelleen kohti Rajatorppaa. Ärsyttävää, kun ei tiedä, miksi joutuu kyttien kytättäväksi.

Unohdin kaikessa hässäkässä puhelimen autoon ja kun noudin sitä paria minuuttia myöhemmin, oli läheisessä risteyksessä samanlainen punainen Volvo. Liekö siinä syyllinen vai toinen, joka on joutunut pollarien kyttäyksen kohteeksi...

1 comment:

Elina said...

Pitäisköhöän soittaa poliisille ja pyytää kirjallista anteeksipyyntöä, kun niin häiritsivät meidän sunnuntairauhaa?