Friday, September 09, 2011

Kesä tuli, kesä meni ja vihdoin koittaa syksy

Olipas helteinen kesä! Sopivaan aikaan selvisi myös keittiöön iskenyt vesivahinko, joka toi keittiön lattialle lisälämmitystä kuivauslevyn muodossa.

Onneksi pääsimme lopulta elokuussa lomalaitumille ja pohjoiseen, jossa aurinkoiset kelit eivät vaivanneetkaan niin paljoa kuin kotipuolessa. Kilpisjärven seutu ja Norja olivat jälleen kerran upeita, myös mökillä Saarijärvellä oli hienoa.

Sellainen tuli lomamatkalla selväksi, ettei mielellään kyllä ihan heti lähde samanlaiselle reissulle. Jatkossa pitää yöpymispaikoissa viettää useampi yö, joka aamu kun joutuu pakkaamaan tavarat laukkuihin ja sen jälkeen autoon ja huristamaan 400 km matkan uuteen yöpymispaikkaan niin ei sellaista jaksa. Matkalla olevia hienoja paikkoja ei ehdi ihailemaan juuri lainkaan eikä perilläkään ehdi nauttimaan olosta kuin hetken ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi seuraavalla reissulla pitää olla kunnolla toimiva ilmastointi.

Nuo olivat siis matkan huonot puolet.

Nyt ollaan siis jo ensimmäisen työviikon päätöksessä. Aika hyvin oli lomaorientoitunut, kun ei muistanut enää ovikoodiakaan. Sitä muistellessa katosi päästä electronin pin-koodi. Mitäköhän vielä?

Huomenna kummisetänä Larissan ja Samin tyttären ristiäisiin. Mahtavaa!

1 comment:

Elina said...

Loma oli pitkistä matkoista huolimatta mahtava ja hienoa oli se, että Simon kanssa matkustaminen meni tosi mukavasti. Ensi vuonna uudelleen. ;)

No, ei vaiskaan. Ensi kerralla joku helppo täydenpalvelun etelänmatka. Nam.

Nyt taitaa jo olla koodit hallussa ja pääsy rahaa pursuavaan tiliin. ;)

Onnellisen jännittävää kummisetyyttä.