Thursday, July 08, 2010

Hyttysiä ja hellettä

Ai himputti, että on ollut hiostavat päivät tällä viikolla. Eikä raikastavaa ukkosmyrskyä ole näkynyt, ei kuulunut. Käytiin eilen piipahtamassa Salmenkartanossa, Simo pääsi pikkasen loiskuttelemaan järvivettä jaloillaan. Ikävä kyllä ei voitu olla hirveän pitkään siellä, kun todella äkäiset itikät iskivät meidän kimppuun. Pakko oli paeta ja ajella pieni huviajelu Espoon läpi aina Lauttasaareen ja Töölöön saakka ennen kotiinpaluuta.

Saksa oli toivottoman huono ja päästivät Espanjan MM-futiksen finaaliin. Uusi maailmanmestari tiedossa, mutta eipä lämmitä suuntaan eikä toiseen. Mieluummin olisin nähnyt Saksan juottamassa karvasta kalkkia naapureilleen jälleen kerran, mutta jos ollaan rehellisiä, ei sakemanneilla ollut mitään oikeutta finaaliin noin huonolla pelillä. Tehokkaimmat joukkueet kohtaavat finaalissa, se on tosiasia.

Tuli tuossa luettua muutamassa päivässä Antti Tuurin parin vuoden takainen Tenoa soutamassa ja heti tuli se fiilis, että pitäisi päästä pohjoiseen katselemaan maisemia. Ehkä ensi vuonna voitaisiin lähteä, ei sitä koskaan tiedä :)

No comments: