Thursday, July 29, 2010

Kulaus ja Buljo

Päätettiin eilen illalla kuitenkin lähteä kauppaan, vaikka oltiinkin sovittu, että koti-ilta vietetään kaikessa rauhassa. Leipä oli ehtinyt homeeseen, joten vaimolle piti saada evästä tälle päivälle. Ei muuta kuin ryhmä kasaan Volvon sisuksiin ja nokka kohti shoppailumestaa. Ei sitten viitsitty kävellä Manniin vaan hurautettiin lyhyt reissu Kivenlahden Lippulaivaan.

Kirjakaupan sisältöön ei ehditty tutustua, koska olimme mestoilla 19:55 ja pulju meni säppiin tasan kasilta. Lindexiltä löytyi pojalle bodyja ja vaimolle klänninkiä :) Anttilasta napattiin norjalaiselokuvien likimain klassikko Kill Buljo, jota ainakin Tarantino hehkuttaa kannessa loistavaksi.



Simppanen alkoi vaikuttaa nälkäiseltä, joten päätimme antaa poitsulle hieman maitoisaa helpotusta ja suuntasimme Spice Icen tiskille. Kiirus tuli valinnoissa, koska olimme jätskikiskalla 20:25 ja pulju meni säppiin tasan puolelta. No, pehmikset saatiin (vaniljaiset, ei ollut sukulaatia) ja päärynämehut kylkeen. Kun Simo oli saanut syömingit valmiiksi ja köllötteli iskän sylissä, tallusteli kauppakeskuksen käytävää kohti k-markettia itse imitaattori- ja hauskuuttajalegenda Klaus "Kulaus" Thomasson. Simo päätti heittää vilkutukset (iskän avustuksella tietty) julkkiksen suuntaan, joka hymyillen vastasi pikkumiehen eleeseen kättään heilauttaen. Rok.



Kotiin kun päästiin, oli julkkiksen kohdannut Shimpasson ihan hikimärkä, kuten iskänsäkin, joten ennen nukkumaanmenoa oli syytä piipahtaa suihkussa. Sen jälkeen vielä pienet iltamesoamiset, jonka jälkeen pörröpää nukahti kyljelleen sänkyyn. Eikä aikaakaan, niin iskä ja äiti myös.

No comments: